Image
Top
Kompas
4 januari, 2014

Aapjes kijken

Man man man, 2013 is in een razend tempo voorbij gevlogen. Zo maakten we ons nog druk over de zomervakantie die we uiteindelijk pas in oktober namen en na het hele jaar lichamelijk niet helemaal je van het te zijn had het nemen van rust uiteraard veel te lang geduurd. De logische gevolgen daarvan zal ik je besparen.

Het moge duidelijk zijn dat ik een driedubbele streep onder en door 2013 heb gezet. Wat was ik blij dat het jaar voorbij was. 2014 klinkt niet alleen vriendelijker, het voelde op dag 1 al beter. 2014 past mij als een heerlijke zachte winterjas waarvan ik meteen alle ritsjes en zakken heb gevonden.

2014 gaat me veel brengen. Ik voel het. Hoe dan? En wat dan? Geen idee. Sowieso ga ik me wat meer richten op wat schrijverij, in welke vorm dan ook. Verder neem ik dit jaar WEL een heuse vakantie. Wel twee! En wat te denken van een heel jaar lang 15 verschillende mensen volgen in een nieuwe, oud-uitziende loods van meneer De Mol in het Hilversumse bos. De eerste escalaties zijn inmiddels een feit. De eerste vreemdganger deed z’n ding en de jonkies hebben de kluts en hun draai nog niet gevonden. Vol verbazing, plezier en afschuw sla ik het hele zootje ongeregeld gade. Interessant vind ik het. Wat er zoal gebeurt en hoe men op elkaar en op de situaties reageert. Ik vrees dat ik een frequente gluurder ben en dit het komende jaar wel zal blijven. Het jaar is begonnen. Ik heb er zin in.

 

Comments

  1. Huh welk programma van Meneer de Mol was dat dan? Kan me zo niets herinneren. En ja, vakanties staan bij mij ook altijd boven in mijn “to do” lijstje! De laatste was ook in Oktober naar Thailand. Dus ik ben er weer aan toe! ;)

  2. Gras

    Eeeeh het begint met een U en eindigt op topia. ;-)
    Oh Thailand, toemaar! Heerlijk zeg.

Voeg een baal toe

Op de vork genomen door

Categorie├źn

Schrijfsel